Филип Буков след целувка със Стоян Дойчев. Било само шега, увери

...
Филип Буков след целувка със Стоян Дойчев. Било само шега, увери
Коментари Харесай

Актьорът Филип Буков след целувка с мъж: Не сме обратни!

Филип Буков след целувка със Стоян Дойчев. Било единствено смешка, увери секссимволът. „ Не сме п*дерасти! “, изрично съобщи артистът Филип Буков пред „ България Днес “, откакто гръмна нета с видео по какъв начин се целува с сътрудника си от „ Татковци “ Стоян Дойчев. „ Това е единствено смешка и няма нищо повече “, обясни секссимволът на филмовата колегия.

Всъщност артистите са решили да яхнат последната фешън вълна в интернет – да запишат видео по какъв начин имат фотография на половинката си в портмонето, и след това да я покажат в фрагмента на видеото.

 В портмонето на Буков - фотография на Дойчев В портмонето на Буков – фотография на Дойчев

Буков взема решение да направи нещата малко по-разчупени – да не се снима с годеницата си Ива, а със собствен другар, и то не кой различен, а артистът Стоян Дойчев. Сексапилната звезда демонстрира портмонето си, в което има паспортна фотография на брадатия сътрудник, след което се демонстрират двамата по какъв начин вършат сантиментален танц и хоп! – двамата се целуват. Феновете изпаднаха в потрес. Никой не очакваше изкушаващият всяка една дама Филип да хване… Стоян!

Оказва се, че зад това сензационно клипче няма единствено предпочитание да се скандализират феновете, само че също е и история. „ Дълго време имах фотография на Стоян в портмонето си и просто взехме решение, че ще бъде занимателно да създадем такова видео “, изясни основният артист от „ Аферата Пикасо “ и прибавя: „ Не се целувам с момче за пръв път, ние сме актьори и е част от нашата работа “.

 „ Аферата Пикасо “ стана „ Аферата Стоян “

Измежду многото мнения на стъписани фенове, несъмнено, имаше и много цинизми, на които Буков дава отговор с възприятие за комизъм.

Някои споделят, че привлекателният артист в действителност прави такива изцепки, с цел да притегли вниманието на гей аудиторията, макар че е хетеросексуален. Този способ е много известен в Холивуд и даже си има термин – куийрбейтинг.

„ Няма такова нещо “, отхвърли Филип и добави: „ Просто искахме да си създадем смешка “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР